Aukles profils

Vārds: Elvira
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 61
Dzimtā valoda: Krievu

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Pļavnieki. Bet pieskatīt varu gan Rīgā, gan atsevišķās Rīgas rajona vietās.

Atalgojums

Vēlamā maksa par stundu: 2.5 Eur

Apraksts

Par sevi:
Esmu tāda auklīte, kura atradīs kopīgu valodu praktiski ar jebkuru bērnu, neatkarīgi no dzimuma un vecuma. Man patīk ļaut bērnam izbaudīt bērnību, bet tajā pašā mācīt patstāvību, kas vēlāk noderēs pieaugušā dzīvē. Kad es pieskatu bērnu, TV netiek ieslēgts (ja vien vecāki nav teikuši pretējo), bet dodu priekšroku grāmatām, dažādām radošām un izglītojošām nodarbēm, pastaigām svaigā gaisā vai aktīvai atpūtai. Esmu ilgāku laiku strādājusi ārzemēs par auklīti, tāpēc izskatu darba piedāvājumus arī ārzemēs. Protu garšīgi un pilnvērtīgi gatavot ēst ne tikai mazam bērniņam, bet arī pieaugušajiem. Viss tiek saskaņots ar bērna vecākiem. Varu būt palīgs arī mājas solī, no darba nebaidos. Vēlamo atalgojumu esmu norādījusi aptuveni, jo atkarīgs no vairākiem faktoriem - darba stundu skaits, pienākumi, atrašanās. Aukles darbu vēlos kā vienīgo darbu, tāpēc piepelnīšanās ar pāris stundu darbu dienā diemžēl nebūs aktuāli (pieļauju, kamēr nav atrasts patstāvīgs, varu arī nepilnu dienu strādāt, bet tas tikai uz laiku, kamēr nav atrasta pilna slodze).

Pieredze darbā ar bērniem:
Esmu auklējusi pavisam mazu zīdainīti 24h/diennaktī, līdz bērna skolas gaitu uzsākšanai. Izaudzinājusi savus bērnus. Auklējusi mazbērnus, kā arī bērniņu ar īpašām vajadzībām.

Izglītība:
Vidējā.

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Kino. Atpūta dabā, ceļojumi. Kulinārija. Aktīvs dzīvesveids.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Sevi redzu kā aukli, jo bērni man ļoti patīk un protu atrast kopēju valodu. Esmu mierīga, līdzsvarota, punktuāla un atbildīga par sev uzticēto - tāda, kādam ir jābūt cilvēkam, kurš uzņemas atbildību par citu.

Var strādāt: Pilnu darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Nav
Autovadītāja apliecība: Nav
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-09-06
Status: Šobrīd darbu nemeklēju