Aukles profils

Vārds: Ieva
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 34
Dzimtā valoda:
Ir reģistrējusies auklīšu reģistrā!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga

Atalgojums

Vēlamā maksa par stundu: 5 Eur

Apraksts

Par sevi:
Man ir 26 gadi un vairāk kā 3 gadu pieredze auklītes darbā (neskaitot radiniekus, kurus arī esmu diezgan daudz auklējusi). Darbs ar bērniem man ir sirdslieta un šobrīd meklēju jaunu auklējamo(-os) uz pilnu slodzi (ap 40-50h). Esmu izgājusi kursus, kas ietver bērnu aprūpes pamatus un atkārtoti apguvusi arī pirmās palīdzības kursu, kā arī man ir tikko izieta sanitārā grāmatiņa, un, ja tas dod kādu bonusu, tad drīzumā būšu ar B kategorijas autovadītājas apliecību un vēlāk arī ar savu auto. Runājot vairāk par mani kā personu atbilstošu šim amatam, es varu sacīt, ka vienmēr rūpējos, lai bērniem būtu produktīvs dienas ritms, lai ir sakārtota un tīra apkārtējā vide un lai bērni vienmēr ir paēduši karstu, veselīgu mājās gatavotu maltīti. Ar bērniem vienmēr apejos atbilstoši vecumam, mācot jaunas iemaņas, nostriprinot jau esošās, un cenšos to darīt interesantā veidā, lai bērni pozitīvi pavadītu laiku un gūtu prieku par to, ko paši spēj sasniegt un radīt. Kad laukā ir labi laikpstākļi, vienmēr cenšamies daudz laika pavadīt svaigā gaisā, ejot laukā gan no rīta, gan pēcpusdienā. Esmu ievērojusi tendenci bērnus audzināt, ieviešot viņu ikdienā daudzvalodību, tāpēc, ja vēlaties, varu ar bērniem runāt arī angliski. Ja mājās ir nepieciešama palīdzība ar saimnieciskiem darbiem, kā piemēram, uzkopšana, veļas mazgāšana vai ikdienas iepirkumu veikšana, tā it nemaz nav problēma iepriekš par to vienojoties. Arī, ja vēlaties bez bērniem iziet uz kādu vakara vai brīvdienu pasākumu vai tamlīdzīgi, visu varam sarunāt, jo esmu elastīga šajos jautājumos.

Pieredze darbā ar bērniem:
Esmu strādājusi īsākus un garākus laika periodus rūpējoties par lielākoties diviem bērniem vienlaicīgi (bet arī pa vienam) vecumā no 7 mēneši līdz pat skolas vecuma bērniem. Bet ir pieredze arī ar zīdaiņiem, auklējot ģimenes lokā, kas gan nebija oficiāls darbs, bet praktiskās iemaņas deva. Esmu strādājusi gan dzīvojot atsevišķi, gan dzīvojot ar ģimeni kopā vienā mājā (au pair).

Mans pirmais ilgtermiņa darbs bija auklēt dvīņus (puisīti un meitenīti), kas bija 7 mēnešus veci, kad uzsāku darbu tajā ģimenē. Es dzīvoju ar viņiem kopā un nostrādāju tur vairāk kā gadu līdz viņu vecmāmiņa aizgāja pensijā un mana palīdzība nebija vairs nepieciešama, jo viņa pārņēma manus pienākumus.

Pēc tam 8 mēnešus, arī dzīvojot ģimenē, darbojos ar 8 mēnešus vecu puisīti un 3,5 gadus vecu meitenīti.
Vēlāk 4 mēnešus rūpējos par 3,5 gadus jaunu meitenīti ar veselības problēmām. Meitenītei aukstā laika periodā bija spēcīgas problēmas ar elpceļiem, bet mēs labi tikām galā ar visiem ārstu un vecāku norādījumiem, ar ko es vēlos sacīt, ka arī apstākļos, kad bēnam dēļ veselības ir stingrs režīms saistībā ar veselības uzlabošanas procedūrām un dažādām zāļu devām, uz mani var pilnībā paļauties, un varat būt droši, ka viss būs izdarīts pareizi.

Vēl esmu arī vasaras brīvlaika periodos rūpējusies par bērniem dažādos vecumos.

Bet pēdējais auklītes darbs bija rūpēties par 11 mēnešus un 4 gadus veciem puikām. Nostrādāju šajā ģimenē 5 mēnešus. Bet šobrīd noteikti meklēju ilgtermiņa sadarbību (kā minimums uz pusgadu, ideālajā variantā uz vairākiem gadiem).


Atsauksmes:
Atsauksmes redzamas tikai VIP lietotājiem!

Izglītība:
Vidējā vispārējā izglītība,
izietie kursi:
Pirmā palīdzība,
Bērnu aprūpes pamati.

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Mīlu aktivitātes svaigā gaisā, tāpēc arī ar bērniem cenšos pēc iespējas vairāk laika pavadīt ārā, jo, kā mēs zinām, svaigais gaiss nāk tikai par labu.

Īpašie talanti:
Esmu ar māksliniecisko iztēli, kas ļauj laiku ar bērniem pavadīt radoši un attīstoši.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Darbs ar bērniem ir mana sirdslieta, un arī tālākā nākotnē redzu sevi strādājam ar bērniem un pilnveidojot sevi šajā jomā.

Var strādāt: Pilnu darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Ir
Autovadītāja apliecība: Nav
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2017-01-13
Status: Šobrīd darbu nemeklēju