Ģimenes profils

Vārds: Ineta
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Purvciems, pie t/c Domina.

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 4 dienas
Cik stundas dienā: 7 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Ģimenē nu jau esam četri cilvēki – mamma, tētis un divi puikas (Oliveram 2 gadi un Eduardam 2 mēneši). Ceturtais mūsu ģimenei pievienojās nesen, tāpēc meklējam ģimenes draugu auklīti – palīgu mājas darbos mammai. Mazajiem ir neliela gadu starpība, tādēļ mammai ir grūti ar visu tikt galā vienai, jo dienās, kad tētis strādā, mājās pārrodās, kad bērni jau guļ.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
No auklītes, galvenokārt, sagaidām palīdzību vecākajam puikam, kurš vēl ir gana nepatstāvīgs un prasa krietnu devu uzmanības, jo pēc jaunākā brālīša piedzimšanas to pieprasa dubultā! Ir trīs galvenās lietas, kurās nepieciešama palīdzība:
* pagatavot brokastis (ja mamma to vēl nav paspējusi izdarīt) un palīdzēt pabrokastot/ papusdienot, jo pats to vēl īsti nevar;
* nomainīt autiņbiksītes, jo uz podiņa vēl neiet. Tieši ar vasaras sākumu mums tas būtu aktuāli un varētu palīdzēt to arī apgūt;
* palīdzēt iemigt diendusu.

Nu un, protams, piedalīties visās puikam interesējošās aktivitātēs – spēlēties ar bumbu, vingrot, zīmēt, dejot, dziedāt, lasīt grāmatas un visādi citādi izzināt visu par un ap pasauli.

Neizbēgama lieta katru dienu ir iešana pastaigās, kur notiek lēkāšana, kāpšana, skriešana, spēlēšanās smilšu kastē utt.

Dienas režīms izskatās aptuveni šādi:
- no 9-10 brokastošana, kas dažreiz aizkavējas;
- tad nedaudz spēlēšanās vai arī došanās uzreiz ārā no 11/12 – 13/14;
- pusdienošana no 13:30-14:30;
- diendusa no 14/15 – 17/18;
- launags mijās ar vakariņām un spēlēšanos.

Olivera gulēšanas laikā auklītei jābūt gatavai pagatavot kopīgas vakariņas un/ vai piekopt māju (tas sevī neietver mājas uzkopšanu no A-Z), ja nepieciešams. Šeit kā papildus piezīme jāmin, ka puikam ir govs piena produktu alerģija, līdz ar to ēst gatavošana notiek bez piena produktiem!

Mājas apraksts:
Dzīvojam daudzdzīvokļu jaunceltnē. Mājā ir lifts, bet puikam uz 5. stāvu bieži patīk kāpt pa trepēm! :) Pastaigas parasti notiek tuvējā apkārtnē, blakus skolas stadionā.

Komentāri:
!! Auklīti meklējam STEIDZAMI, uz pilnu jūnija mēnesi un daļēju jūliju/ augustu. Ja puika rudenī netiks dārziņā, tad iespējams uz ilgāku laiku! Nedēļā iznāk četras dienas, no tām arī SESTDIENAS UN/ VAI SVĒTDIENAS, jo tētim ir tādi darba grafiki. Tāpēc iespējamas brīvas dienas arī nedēļas vidū. Varam piedāvāt arī elastīgākas darba stundas, dienā 7-10h, kā piemēram, no 9-17, 10/11-18/19. Par to un arī darba samaksu jau izrunātu sīkāk un konkrētāk. Tāpēc, ja šis ir uzrunājis un saskan ar Jūsu iespējām un vēlmēm, tad gaidīšu biogrāfiju un iepazīšanās pieteikumu.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-09-09
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.