Ģimenes profils

Vārds: Anita
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Berģi

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 3 dienas
Cik stundas dienā: 10 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam jauni vecāki (pašiem tā gribas domāt:))) ar trīs brīnišķīgām meitām - lielākā jau iet 5.klasē un pieskatīšana nav nepieciešama, mazākās - 1,3 gadus jaunas aktīvistes, ļoti zinātkāras un draudzīgas - prot palēnām pašas darboties ar karoti, sāk kaut ko lēnām runāt, podiņš gan vēl ir tikai kā mēbele :))
Dzīvojam netālu no Juglas, praktiski Berģos, kaut oficiāli skaitās vēl Rīga. Pie mums ir ļoti viegli atbraukt ar 1.autobusu, kas iet pa Brīvības ielu, pietura arī netālu - pa asfaltētu, apgaismotu ceļu 5 minūtes.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Meklējam auklīti uz nepilnu slodzi (pašlaik esam iedomājušies, ka ideālā gadījumā studenti, kurai no lekcijām ir brīvas 2 darba dienas). :) No janvāra man jāatsāk strādāt. Pašlaik plānojam tā, ka 3 dienas nosedzam paši ar omi, bet divas dienas mums ļoti vajag palīgu, jo mums ir ļoti jauks vectētiņš, bet viņam nepietiek prasmju vienam tikt galā ar abiem žiperiem. Prakstiski tas sanāktu tā, ka auklējat abi kopā, vēlāk, kad mazās aprod un arī auklīte aprod, tad vectētim varam dot brīvu :) Pa dienām - mēs pielāgotos, t.i., auklīte var izvēlēties kuras 2-3 dienas nedēļā vēlas strādāt :) Laiks - mēs izbraucam uz darbu ap 7:30 un esam mājās ap 18mitiem. Bet domāju, ka, ja tas liekas par garu, tad varam domāt, ka kādu stundu opis padežūrē viens.

Mājas apraksts:
Plašs dzīvoklis ar savu privāto izeju uz "zaļo zonu"

Komentāri:
Priecāsimies par Jūsu zvanu vai e-pastu, lai pārrunātu citus jautājumus.


Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-11-22
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.