Ģimenes profils



Vārds: Laura
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Ārzemes
Vieta precīzāk: Francija, Thionville (netālu no Luksemburgas)

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 5 dienas
Cik stundas dienā: 5 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Mēs esam latviešu-zviedru ģimene, dzīvojam Francijā, strādājām Luksemburgā. Mūsu meitiņā Sofija (gandrīz 4 gadi) iet franču sagatavošanas skoliņā un vislabāk runā franciski, bet arī latviski diezgan labi runā. Mēs mājās runājam vairākās valodās, un arī mūsu vide ir starptautiska, gan darbā, gan draugu lokā. Mums patīk lasīt, skatīties filmas, ceļot, uzņemt ciemiņus, doties ekskursijās. Vasarā daudz laika pavadām dārzā. Mums ir arī suns – nu jau gandrīz vai 'pensionārs', septiņus gadus vecs austrālijas aitu suns Leo.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Mēs meklējam auklīti au-pair programmā, kas gribētu piebiedroties mūsu ģimenei, uzlabot valodu prasmes un iepazīt starptautiskāku vidi. Mūsu pažreizējās auklītes ritms ir tāds, ka viņa dienas vidū izved pastaigā suni, tad kādu brīdi padara dažādus darbiņus pa māju, un pēc četriem iet pakaļ Sofijai uz skolu. Tad viņa darbojas ar Sofiju līdz vakariņu laikam. Mēs kopā ēdam vakariņas, un, ja viens no vecākiem no darba pārbrauc vēlu, tad viņa palīdz arī sagatavot Sofiju gulētiešanai, kas ir pēc septiņiem vakarā. Trešdienās mēs paši paņemam Sofiju no skolas, un tad auklīte tā vietā veic lielākus mājas apkopšanas darbus un dažreiz arī pagatavo ēst. Reizēm meitiņa jāpieskata vakaros, ja vecāki grib kaut kur aiziet. Šis ritms darbojas ar mūsu pašreizējo auklīti, bet mēs varam arī kaut ko mainīt sadarbībā ar jauno aklīti, ja tas ir vajadzīgs. Par ritmu skolēnu brīvdienās varam vienoties atsevišķi.

Piedāvājums auklei:
Tionvila (Thionville) ir neliela pilsēta, bet netālu ir arī reģiona galvaspilsēta Meca (Metz) un Luksemburgas galvaspilsēta Luksemburga. Tionvilā ir pieejamas visas ikdienā nepieciešamās lietas, bet arī tādas, kas dzīvi padara patīkamāku, tai skaitā teātris, kino, peldbaseins, skaisti parki un promenāde gar Mozeles upi. Ja auklītei jau ir kādas franču valodas priekšzināšanas, tad valodu kursus iespējams apmeklēt Tionvilā. Ja prasmes ir iesācēju līmenī, tad ir jābrauc uz Mecu vai Luksemburgu, lai apmeklētu kursus. Mēs piedāvājam auklītei piedalīties mūsu ikdienas dzīvē, tai skaitā braukt līdzi ekskursijās un braucienos. Varam palīdzēt arī apmaksāt valodu kursus. Cenšamies nodrošināt visu tā, lai būtu labi un ērti, esam gatavi pārrunāt visus jautājumus, ko varētu uzlabot.

Mājas apraksts:
Mūsu māja atrodas netālu no Tionvilas centra, 10 minūšu pastaigas gar upi attālumā. Dzīvojam vecā mājā, ko paši esam remontējuši. Auklītes istaba ar atsevišķu vannasistabu būs jumta stāvā. Mums ir arī diezgan liels dārzs, pa kuru var tieši iziet uz gājeju celiņu pie Mozeles. Ir visas ērtības, ikdienā nepieciešamais un arī patīkamais. Sofijas skola ir 5 minūšu gājiena attālumā. Mājā ir Wifi.

Komentāri:
Mēs meklējam kādu, kas varētu sākt 2016.g. marta sākumā. Jāņem vērā arī, ka administratīvo lietu nokārtošana (līguma, vajadzīgo dokumentu sameklēšanas un pārtulkošana) prasa zināmu laiku. Au-pair programma Francijā ilgst 12-18 mēnešus, tā ka mēs ceram uz auklīti, kas gribētu palikt vismaz 6 mēnešus, bet vēlams ilgāk. Programmā kabatas nauda ir 300 eiro mēnesī. Auklīte dzīvo ģimenē, ēdināšana, autobusa mēnešbiļete, mobilais abonements kontaktiem Francijā ietilpst. Mēs arī maksājam sociālo apdrošināšanu.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-12-30
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.