Ģimenes profils

Vārds: Liene
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Centrs, Stabu iela

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 4 dienas
Cik stundas dienā: 9 h
Maksa par stundu: 3 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Mazajai Grētai jūlijā apritēja gadiņš, un nu vēlamies sadraudzēties ar kādu auklīti, kas varētu labi pavadīt laiku kopā ar mūsu meitiņu. Grētas tētis ir vācietis, un viņš strādā no mājām (ir atsevišķs darba kabinets), savukārt es dodos uz darbu 4 dienas nedēļā, bet no janvāra turpināšu strādāt pilnu slodzi. Mums patīk mūzika, daudz laika pavadīt dabā, un noteikti neesam pedanti un stingri kontrolētāji.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Mēs vēlamies sadarboties ar auklīti, kas vēlas dienas garumā rotaļāties, radoši un attīstoši darboties ar mūsu meitiņu, iet pastaigās un gatavot viņai maltītes. Mēs atstāsim produktus šīm maltītēm, bet, ja būs nepieciešams vēl kaut kas, droši jāvaicā. Mēs priecāsimies, ja auklīte ierosinās kādas jaunas idejas, kā veicināt bērna attīstību.
Mēs neesam izveidojuši Grētai stingru režīmu, bet vadāmies pēc viņas vajadzībām. Auklītes darba laiks būtu 9 stundas, kas sāktos auklītei vēlamā laikā starp 8 un 9 no rīta. Aptuvens maltīšu laiks ir ap 11:00 un 15:00. Grēta guļ 2-3 reizes dienā, katru reizi apmēram 45 min. - 1,5 st. Grētai ļoti patīk iet ārā un rotaļāties parkos.

Piedāvājums auklei:
Aukle savām pusdienām var droši izmantot maizi (cepam paši), kā arī maizītēm visu, kas atrodams ledusskapī, kā arī virtuves aprīkojumu, ja paņemts kas līdzi un vajag uzsildīt.

Mājas apraksts:
4 istabu dzīvoklis 4. stāvā. Rati atrodas kāpņu telpā pie izejas, tāpēc nevajag nest pa kāpnēm.

Komentāri:
Grētas tētis Henning strādā no mājām atsevišķā istabā, bet viņš auklītes un Grētas dienas darbībās neiesaistīsies, ja vien aukle pati neaicinās viņu palīgā. Viņš runā vācu, angļu valodā un arī nedaudz latviešu valodā.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2017-08-27
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.