Ģimenes profils

Vārds: Marita
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Purvciems

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 3 dienas
Cik stundas dienā: 10 h
Maksa par stundu: 3 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Pozitīva un aktīva ģimene meklē palīgu bērnu pieskatīšana, kamēr mamma pēc 5 gadu pārtraukuma atsāk aktīvās darba gaitas. Ģimene aug divas meitiņas, vecākajai maijā paliks 5 gadi, jaunākajai maijā 2 gadi. Vecākā meita iet bērnu dārzā, taču slimošanas reizē sastādītu kompāniju auklītei un mazai māsiņai. Tētis bieži dodas komandējumos, tādēļ saimniecības vadīšana gandrīz 100% ir mammas vadibā.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Atnākt uz darbu, pabarot mazo, izklaidēt, mācīties, iet rotaļās, novērst domas no multenem :) iet pastaigaties, rūpēties lai mazā jūtas labi un komfortabli un droši mammas prombūtnes laikā. Saturīgi pavadīt laiku. Kad vecākā māsa ir mājās, arī viņu iesaistīt aktivitātēs vai uzmanīt viņas un māsas rotaļas, kas dažreiz nav pārāk drošas. Sīkāk izrunasim tiekoties. Māju kārtot un ēst gatavot neprasu, tik cik palīdzet savākt aiz rotaļām.

Piedāvājums auklei:
Papildus samaksa par dienām, kad arī liela māsa ir mājās.
Bezmaksas kafija:) ļoti garšīga
Ja interesēs, varēšu piedāvāt haltūras dažas dienas mēnesī pie manas māsas, kurā dzīvo blakus mājas un audzina 1.6 g vecu meitiņu.

Mājas apraksts:
Jaunais projekts Purvciemā netālu no tc Domina. Pie mājas divi bērnu rotaļu laukumi. Viens no tiem privātā teritorijā, nav īpaši publisks :) diezgan zaļa apkārtne, laba transporta kustība.

Komentāri:
Šobrīd plānoju aukli nodarbināt apmēram 3 pilnas dienas nedēļā. Par papildus iespējām piestrādāt lasīt sadaļā īpašie piedāvājumi.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2018-02-26
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.