Ģimenes profils



Vārds: Zane
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīgas rajons
Vieta precīzāk: Piņķi, Babītes pag., Babītes nov.

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 5 dienas
Cik stundas dienā: 8 h
Maksa par stundu: 3 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam aktīva un strādīga, radoša ģimene. Mums patīk daudz laika pavadīt dabā, braukt ar riteņiem, staigāt basām kājām, sportot, pavadīt laiku kopā. Vadām mūsu kempingu Dūšeļi pie Babītes ezera. Lietām pieejam radoši, un dzīvojam ar pārliecību, ka viss ir iespējams, ja esam pacietīgi un rūpīgi darām savu darbu. Pagaidām dzīvojam Piņķos, bet mūsu kempings ir 10km no Piņķiem pie Babītes ezera. Bērniem ļaujam izpausties radoši, palīdzam realizēt viņu ikdienas idejas aktivitātēm, viņi paši izdomā pārsvarā savas nodarbes, mans uzdevums ir tikai palīdzēt piemeklēt materiālus un pēc tam kopā ar viņiem nokārtot un salikt visu pa vietām.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Auklītes darbs sāktos ap 9:00 un sākumā kopā ar mani, bērnu mammu, lai meitenes varētu pierast un sadraudzēties ar auklītiPar laikiem mēs vienotos individuāli. Brokastis mēs jau būtu paēduši. Meitenes jau pēc brokastīm sāk gleznot ar krāsām, zīmēt, iet laukā smilšu kastē, braukā ar leļļu ratiņiem, pašas pārsvarā izdomā savas nodarbes. Ir svarīgi būt ar viņām kopā, un palīdzēt pēc neieciešamības. Meitenes iet laukā arī lietū, kamēr paliek slapji gumijas zābaki un paliek vēsi, tad jau vēlas iet atpakaļ mājās. Viņas visu laiku ir kustībā. Dažas dienas bērnu mamma strādās mājās, dažas dienas kempingā, tādēļ, ja meitenēm būs labāk būt mammas tuvumā, tad mēs kopā ar auklīti brauksim arī uz kempingu. Būtu jauki, ja auklītei patiktu atpūta dabā un lai no sirds mīl bērnus un jūt viņu vajadzības, tajā pašā laikā parādot, kurš tad ir pieaugušais. Mums ir svarīgi, lai auklīte ir atklāta, dabiska, aktīva, lai veidojas tuvas attiecības ar bērniem. Un lai jūtas labi mūsu ģimenē, un arī lietainās dienās patīk izskriet laukā ar kopā ar bērniem. Būtu labi, ja prastu peldēt un patiktu ūdens un daba. Ēdiens būtu tikai jāuzsilda, bet, ja auklīte vēlas un patīk, varēs droši gatavot pati. Mājas uzkopšana auklītei nebūtu darba pienākumos, tikai tik daudz kā kopā ar bērniem nolikt krāsas vietā vai lego salikt atpakaļ kastē un līdzīgi.

Piedāvājums auklei:
PIedāvājam elastīgu darba grafiku, stabilu atalgojumu, ilglaicīgu sadarbību, dažādību nodarbēs, iespēju izmantot aktīvās atpūtas inventāru mūsu kempingā atbilstošā laikā un situācijā, kopā ar bērniem vai savā brīvajā laikā. Atalgojumu ar laiku palielināsim, lai tas būtu mūsu auklītei pietiekams, lai nebūtu jāmeklē papildus darbs.

Mājas apraksts:
Dzīvojam Piņķos, privātmājā, ir iežogota un droša teritorija bērniem ar lielu smilšu kasti, šūpolēm, mājiņu, bērnu braucamajiem, leļļu ratiņiem un visu citu, lai bērniem būtu ar ko nodarboties. Māja arī ir iekārtota tā, lai bērniem būtu droši un ērti.

Komentāri:
Mēs ļoti esam ieinteresēti atrast Tevi auklīt jau tagad, lai būtu iespēja bērniem iepazīties un pierast pie Tevis. Tev varētu būt interesanti kopā ar mūsu bērniem, viņas ir aktīvas un radošas, kustīgas, tāpat mūsu ikdiena kempingā varētu būt Tev jautra un aktīva. Gaidīsim zvanu.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2018-05-02
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.