Ģimenes profils

Vārds: Baiba
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Ārzemes
Vieta precīzāk: Anglija

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 5 dienas
Cik stundas dienā: 10 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam jauka, jauna, ļoti pozitīva ģimenīte ar divām foršām mazām meitiņām (2,5 gadi un 6 mēneši). Dzīvojam pārsvarā Anglijā, bet mēdzam būt arī ilgāku laika periodu Rīgā. Meklējam mīļu, apzinīgu, atbildīgu, enerģisku, tīrību un kārtību mīlošu auklīti ar pieredzi darbā ar maziem bērniem uz pilnu slodzi (aptuveni 50h nedēļā). Mūsu ģimenē sarunvaloda ir latviešu/krievu/angļu, tā kā, ja pratīsiet vismaz vienu no šīm valodām, tad kopēju valodu atradīsim.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Auklītei būs jārūpēties par mazuļu drošību, labsajūtu un attīstošām nodarbēm, prasmju veidošanos, atbilstoši viņu vecumam un attīstībai, jāapģērbj, jānomazgā, jādodas pastaigās, jāgatavo bērniem ēst, jāuztur kārtībā bērnistaba, kā arī jāsakārto un jāsatīra pēc sevis un bērna citas telpas (vispārēja mājas uzkopšana netiek prasīta). Lielākā meitiņa būs jāved uz bērnudārziņu, bet mazākā uz dažādiem pulciņiem. Darba grafiks būs pārsvarā darba dienas 8:00 - 18:00, bet dažreiz mēs palūgsim iedot mums kādu "brīvu vakaru" vai kādu "brīvu laiku" nedēļas nogalē.

Piedāvājums auklei:
Dzīvošana jaukā un pozitīvā ģimenē, skaistā mājā, sava istaba ar savu vannas istabu un tualeti, ledusskapis, kas vienmēr pilns ar garšīgiem un veselīgiem produktiem. Konkurētspējīgs atalgojums.

Mājas apraksts:
Māja atrodas gājiena attālumā no pilsētas centra un dzelzceļa stacijas, tā kā ir iespējams nedēļas nogalēs paceļot pa Angliju, ja ir vēlēšanās.

Komentāri:
Meklējam auklīti jau tagad vasarā, kamēr esam Rīgā, lai varētu iepazīties un sadraudzēties. Ja mūsu piedāvājums Jūs ir ieinteresējis, rakstiet mums uz e-pastu un pastāstiet nedaudz par sevi, norādot savu kontaktinformāciju, lai varam ar Jums sazināties.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2018-10-24
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.