Aukles profils

Vārds: Andžela Kitija
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 28
Dzimtā valoda:

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Dārzciems/Purvciems

Atalgojums

Vēlamā maksa par stundu: 6 Eur

Apraksts

Par sevi:
Sveikas, dārgās ģimenes. Zinu, ka bērni mūsu dzīvē ir viena no vissvarīgākajām dzīves sastāvdaļām. Tādēļ esmu šeit, lai Jūs atbalstītu vai Jums palīdzētu nepieciešamības gadījumā, kaut vai lai atbrīvētu Jums vakaru, kad vēlaties aiziet uz teātri vai ieviest jaunas krāsas esot divatā. Esmu parasta meitene, kura ir gatava izlīdzēt, uzklausīt, saprast un atbalstīt. Lai mans jaunums Jūs nebiedē, jo esmu visnotaļ saprotoša ar ļoti īpašu saikni esot ar bērnu, tādēļ šeit esmu. Ne tādēļ, ka meklēju darbu un daru kaut ko kas jādara,bet gan tādēļ, ka mīlu bērnus, saprotu viņus un spēju ik minūti atrast prieku esot ar viņiem, gribu Jums palīdzēt un būt, ja tas ir vajadzīgs. Nebaidos ne no bērna vecuma, ne valodas, kā arī samaksa par stundu ir tikai cipars, par visu var vienoties un visu var sarunāt. :)

Pieredze darbā ar bērniem:
Teiksim tā- viss sākās, kad kļuvu par tanti māsas pirmajam bērniņam un man bija tikai 4 gadi, taču jau tad gribēju auklēt, pieskatīt un mīlēt, nu es esmu tante 6 bērniem un dievinu katru no viņiem. Kad atbraucu uz Rīgu strādāju rotaļu laukumiņos, bērnu dārzos gan kā auklīte, gan audzinātāja. Pieskatīju arī dažus bērniņus privāti, kā arī palīdzēju vadīt un organizēt pasākumus bērniem, kuri dzīvo audžu ģimenēs un ne tikai.

Izglītība:
Puspabeigts psiholoģijas bakalaurs.

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Brīvajā laikā dažreiz nedaru neko un dažreiz daru visu pēc kārtas, jo esmu radoša un ļoti elastīga, tādēļ konkrēti ar neko ikdienā nenodarbojos, bet kad uznāk varu projektēt, zīmēt, gleznot un radīt jebko ko mana sirds un galva ir izdomājusi. Taču to, ka es dievinu būt dabā, baudīt grāmatas, mākslu un mirkļus ne telefonu, tas ir fakts.

Īpašie talanti:
Ēst gatavošana, bērnu ballīšu, pasākumu vadīšana, komunikācija ar cilvēkiem, fleksibilitāte.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Pavisam vienkārši - es mīlu bērnus, mācos un pilnveidoju sevi, lai nākotnē varētu būt bērnu psiholoģe un lai vienkārši būtu par vienu cilvēku vairāk, kam rūp, kas mīl ko dara un spēj,grib saskatīt prieku bērnu acīs un palīdzēt attīstīt viņus un viņu dzīves, dot tam pienesumu, jo mēs esam tie, kas atbildīgi par bērnu nākotni.

Var strādāt: Nepilna darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Ir
Autovadītāja apliecība: Nav
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2021-03-07
Status: Šobrīd darbu nemeklēju