Ģimenes profils

Vārds: Madara
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Teika

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 5 dienas
Cik stundas dienā: 8 h
Maksa par stundu: 3 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam jauna ģimene savas ideālās aukles meklējumos. Kopā esam 5 - es, vīrs, meitiņa, suns un mince. Pagaidām vēl esmu BKA, taču jau laicīgi vēlamies parūpēties par to, ka, atsākot darba gaitas, meitiņa būs labās, gādīgās rokās un būs jau pieradusi pie tā, ka mamma var arī nebūt blakus ilgāku laiku. Tētis 2 nedēļas mēnesī ir prom ārzemēs, tāpēc tad, kad viņš ir prom, aukle nepieciešama uz pilnu slodzi. Savukārt, kad tētis mājās, tad šad un tad.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Vīra prombūtnes laikā no rīta līdz brīdim, kad atgrieztos no darba, aukle pavadītu dienu ar mazo. Ēdienreizes, kas saskaņotas ar vecākiem, pastaigas, rotaļas, diendusa (1-2x), interešu izglītības nodarbību apmeklēšana kopā ar mazo (piektdienās) u.c. Kad vīrs mājās, tad aukle būtu nepieciešama vēl 1-2 dienas, kamēr vīrs aklimatizējas, un pēc tam šad un tad, ja nu vēlamies iziet no mājas divatā.

Piedāvājums auklei:
Piedāvājam auklēt gan pie mums mājās, gan arī esam atvērti auklēšanai aukles miteklī, ja tas atbilst visām drošības un sanitārajām prasībām. Esam aktīvi, tādēļ nav izslēgts, ka aukle varētu mums pievienoties kādos pasākumos vai ģimenes izbraucienos. Pārējās detaļas apspriežas, ja tiek plānota reāla sadarbība.

Mājas apraksts:
Šobrīd dzīvojam 2-istabu īrētā dzīvoklī Rīgā, Teikā. 1 izolēta un 1 caurstaigājama istaba, virtuve, koridors un tualete apvienota ar vannas istabu.

Komentāri:
Jebkuru jautājumu gadījumā, lūdzu, sazinieties ar mani!

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2018-11-21
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.