Ģimenes profils

Vārds: Daila
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Ārzemes
Vieta precīzāk: Grantham Lincolnshire Uk

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 5 dienas
Cik stundas dienā: 8 h
Maksa par stundu: 4 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Pati esmu no Latvijas virs no Bulgarijas un vel ar mums dzivo Vira mate, Kura sobrid strada 2 darbos. Virs strada slimnica kirurgijas zale, Un es pati esmu medmasas paligs.
Mums visiem loti patik muzika, dejot un priecaties par dzivi. Izbraucieni pie dabas. Filmu vakari. Izglitojosas programmas,. Un protams lieli auto fani.
Pirmais delins Olivers kuram palika 2 gadi marta un ir sacis runat angliski, latviski neesmu ar vinu runajusi Jo kad esam visi majas sava starpa katru dienu runajam angliski.
Edwards ir nepilni 9 menesi, vinam loti patik speleties ar brali, gul pagaidam 3 reizes diena un joprojam baroju ar kruti, bet lenam iepazistinam ar putrinam.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Abi bralishi celas reize no ritiem. Kurs pamostas Pirmais pamodina otru.
Abiem jamaina pamperisi, jasagerbj un tad nak leja, kur lena gara Sakam ar brokastim, Olivers var paest pats bet jabut blakus Jo dazu bridi izdoma ka grib but barots ka mazais bralis, spelesanas laiks un Edwards iet gulet Rita dusu. Tikmer kamer bralis gul ir iespeja iziet darza vai speleties Olivera spelu istaba. Kad mazais pamostas ja laicins labs iet ara vai nu pa gridu speleties ar mantinam bet bralim tad janak ieksa Jo nevar viens pa darzu. Kad ir paspelejusies un atkal paedushi ir laiks liela brala diendusai Kura sakas ap 11 vai 12 varbut ari agrak atkarigs cikos no Rita nomoda, Un tad abi gul gari dienas gulu. Tad atkal spelesanas, eshana, Un mazais bralis gul 3 reizi velakais 4 pecpusdiena bet vins pats parada zimes kad nogurusi un sak nikoties. Tikmer laiks atkal Oliveram veltits spelesanas laiks, ir brizi kad spelejas pats ar mantinam un nav vajadzigs vinu speciali izklaidet.
7 Edwards iet gulet uz nakti un ap 8 Olivers, bet laiki var ari mainities.

Piedāvājums auklei:
Bus dienas kad majas vienmer bus vai nu oma vai nu es pati vai nu tetis lidz ar to nebus liela spriedze un mes visi kopa sadalisim ko kursh un kad dara. Ka un kad sadalisim pienakumus un ikdienas vajadzibas lai visi butu apmierinati un laimigi. Prioritate ir lai berni paedushi izgulejusies un nav nodarijushi pari viens otram.


Mājas apraksts:
Dzivojam mes anglijas tipa dvinu maja. 4 istabas. 3 divvietigas un viena maza istabina, Kura ir Olivera istaba. Un maza tolete augsha.
Pirmaja stava ir dusha ar toleti, edamistaba Kura sobrid ir spelu istaba, virtue, Un ta saucama liela istaba. Darzs un garaza.

Komentāri:
Par cik mes visi stradajam slimnica katras sava joma, katram savadaki darba grafiki, reti visi busim vien laicigi majas un nebus liela druzmeshanas katru dienu. Esam loti piesardzigi un atbildigi, lai nodrosinatu berniem un sev doshu vidi sajos grutajos apstaklos.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2020-07-20
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.