Ģimenes profils

Vārds: Kate
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Rīgas nomale Vakarbuļļi

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 2 dienas
Cik stundas dienā: 3 h
Maksa par stundu: 5 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Dzīvojamies privātmājā ar pagalmu pārsvarā trijatā- mamma un vecākā meta (2,2g) un brālis (8mēn). Ome atbrauc mājās ap 17:00 un tētis ap 19:30. Arī viens kaķis, bet tas parasti pazūd pļavā. Nav kaitīgu ieradumu. Meklējam palīdzīgu roku, lielākotiess spēļu draugu kautrīgajai meitai!

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Vēl nav izplānota programma un laika posms. Sākumā noteikti tikai jāiedraudzējas. Laika posmā no 10:00- 18:00 ir iespēja auklīti uzņemt. Kopīgas pusdienas, brāļa pieskatīšana, pabarošana ar karoti/ pudeli. Kopīgas rotaļas, pastaiga ar ratiem. Kamēr mamma rūpējas par vecākās diendusu, pieskata/ spēlējas ar mazo brāli. Palīdzīga roka pie launaga virtuvē, kopīgi gaidam tēti mājās ārā.

Piedāvājums auklei:
Ģimeniska vide, pusdienas, iespējams sarunāt, ka ome izvadā ar mašīnu (turp un atpakaļ). Svaigs gaiss, varam arī kopīgi pasauļoties pagalmā un iet peldēties. Vienmēr būšu kopā ar auklīti.

Mājas apraksts:
Privātmāja ar plašu pagalmu, dārzu, siltumnīcu (varēsim ēst garšīgus tomātus). Tuvumā pastaigu vietas un upe, arī jūra, bet tas ilgākam pārgājienam.

Komentāri:
Pagaidām nevaram piedāvāt daudz stundas un arī garantiju uz ilgtermiņa darbu, jo vecākā meita ir ļoti kautrīga. Vēl neiet bērnudārzā, bet mēģinam iedrošināt viņu uz draudzību. Brālis gan ļoti smaidīgs un komunikabls, dodas rokās visiem. Māmiņa meklē sev palīgu, lai būtu nedaudz vieglāka ikdiena. Gaidīsim ciemos!

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2020-08-20
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.