Aukles profils



Vārds: Agnese
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!
Dzimums: Sieviete
Vecums: 30
Dzimtā valoda:

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Jugla, Teika, Centrs, Purvciems, Mežciems, Čiekurkalns

Atalgojums

Vēlamā maksa par stundu: 2 Eur

Apraksts

Par sevi:
Esmu 4. kursa studente, kurai ļoti patīk bērni. Vienmēr esmu spējusi rast ar bērniem kopīgu valodu. Esmu aktīva un sportiska, tāpēc rotaļas ar bērniem man nesagādās problēmas, tieši otrādi. Skolā man vienmēr ir bijušas labas un ļoti labas sekmes, tāpēc palīdzēšana bērniem mācībās man arī nesagādās problēmas. Jūtos gandarīta, kad mazajiem varu kaut ko iemācīt. Protu arī gatavot ēst, kā arī mājas uzkopšana būs nieks, jo pašai ļoti patīk kārtība vietā, kurā uzturos. Mazajiem ar mani arī parasti ir jautri, bet protu arī būt stingrāka, kad ir tāda vajadzība. Tālr. nr. 25939859

Pieredze darbā ar bērniem:
Man ir liela ģimene, tāpēc pieredze darbā ar bērniem lielākoties ir bijusi tieši auklējot savas mazās māsīcas un brālēnus.
P.S. Vēlētos auklēt bērniņus sākot no ~ 2 gadu vecuma un uz augšu.

Izglītība:
VSIA "Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikums", profesija mazumtirdzniecības komercdarbinieks, 4. kursa studente.

Brīvā laika pavadīšanas veidi (Hobiji):
Ļoti patīk filmas, sporta nodarbības : volejbols, vingrošana, skriešana, koncertu, teātra apmeklēšana, satikšanās ar draugiem, pasākumu un vakariņu rīkošana, literatūra.

Kāpēc gribu strādāt par aukli:
Man ļoti patīk bērni un bērniem, kurus esmu auklējusi, kā arī ar draugu un ģimenes bērniņiem vienmēr esmu spējusi atrast kopīgu valodu un veidu, kā pavadīt laiku lietderīgi un jautri. Manuprāt, esmu ļoti piemērota aukles profesijai. Esmu atbildīga, aktīva, jautra, punktuāla, kārtīga un mūsdienīga. :)

Var strādāt: Pilnu darba dienu nedēļu
Smēķē:
Var strādāt ģimenē kurā ir mājdzīvnieki:
Pirmās palīdzības sertifikāts: Nav
Autovadītāja apliecība: Nav
Var gatavot ēst:
Var uzkopt māju:
Pieejams/-a jebkurā laikā (24/7):

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2015-03-17
Status: Šobrīd darbu nemeklēju