Ģimenes profils

Vārds: Rūta Lilija
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Čiekurkalns

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 2 dienas
Cik stundas dienā: 5 h
Maksa par stundu: 5 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam jauna ģimene (vecākiem 24 gadi, mazulim 2.5 mēneši). Dzīvojam privātmājā ar diviem suņiem un kaķeni. Esam dejotāji, tāpēc nepieciešama aukle, kas trešdienās varētu mūs abus palaist uz nodarbībām vakarā, kā arī kādā piektdienā vai sestdienā palaist uz koncertu vai kādu citu pasākumu. Mazulis mums ir aktīvs (guļ visu nakti, pa dienu, attiecīgi, mazāk).

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Ar mazuli vakarā pavingrot uz paklājiņa, iedot paēst, parunāties, padziedāt jeb vienkāršāk - attīstību veicinošas aktivitātes atbilstoši vecumam. Būtu labi, ja vakaru iesāktu ar mazu pastaigu, lai uz vakaru mazais ir mierīgāks.

Piedāvājums auklei:
Trešdienās 18:00-23:00 būtu Jūsu darba laiks, paši būsim prom 18:30-22:30, kā būsim atpakaļ, tā varēsiet doties. Par cenu izrunāsim, pirmās reizes viena vai ar kādu būsim blakus, lai varētu visu izrunāt, saprast, iepazīties.

Mājas apraksts:
Mums ir dārzs, māja ir pietiekami plaša, blakus ir Mežaparks, uz kuru var aiziet arī pastaigāt.

Komentāri:
Viens no suņiem rej, bet pēc pāris reizēm jau pieņems, viņa sargā māju. Mazais tiek barots ar mātes pienu un maisījumu. Sākot ar, apmēram, 6 mēn vecumu, sāksim iepazīstināt ar parasto ēdienu, līdz ar to, no tā brīža būs jāgatavo atbilstošs ēdiens. Plānoju ilgu sadarbību, lai, atsākot darbu, būtu jau zināma uzticības persona, ja nebūsim vēl dārziņā. Māja būs jāuzkopj tikai tik daudz, lai mantas nemētājas, kur nevajag, pudelītes ir nomazgātas, ja izmanto traukus ēšanai, tos novāc jeb lai māja ir tādā pašā kārtībā kādā ienācāt.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2024-02-16
Status: Meklēju aukli.