Ģimenes profils

Vārds: Marko un Braiens
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Jugla (Alfas rajons)

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 3 dienas
Cik stundas dienā: 5 h

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Dvīņu brālīši Marko un Braiens (dzimuši 29.04.2021.) meklē savu pirmo aukli, ar kuru kopā mācīties, spēlēties, staigāties utt., dažas stundas dienā.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Atkarībā no laika, kad nepieciešami aukles pakalpojumi, nolikt gulēt, pabarot, iziet pastaigāt, spēlēties, mācīties utt.

Aukles palīdzība būtu nepieciešama dažas dienas nedēļā, lai mamma var izbraukt ikdienas darīšanās. Par laikiem un dienām vienotos laicīgi, ārkārtas gadījumos - pēc situācijas.

Piedāvājums auklei:
Esam draudzīga ģimene, brālīši ir sabiedriski, smaidīgi un aktīvi. Aukle var gatavot sev ēdienreizes no mājās esošajiem produktiem, bērnu diendusas laikā, TV, WiFi utt.

Mājas apraksts:
Divistabu dzīvoklis jaunajā projektā Juglā. Pieejams lifts, lai ērti var doties pastaigā ar ratiem, mežs pie mājas. Iespēja novietot automašīnu, ērta piekļuve ar sabiedrisko transportu, pietura tieši blakus. Mājās vēl ir 7 gadus vecs Jorkšīras terjers, kurš ir draudzīgs un noteikti sekos uz katra soļa.

Komentāri:
Auklei nav nepieciešams veikt mājas uzkopšanu, tik cik rotaļlietu savākšanu un virtuves sakopšanu pēc gatavošanas. Auklei nav nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts, bet obligātas primārās pirmās palīdzības zināšanas tiek prasītas.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2022-06-13
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.