Ģimenes profils

Vārds: Līga
Uzvārds: Redzams tikai VIP lietotājiem!

Vieta

Pilsēta/Rajons: Rīga
Vieta precīzāk: Purvciems

Darba laiks un atalgojums:

Cik dienas nedēļā: 2 dienas
Cik stundas dienā: 7 h
Maksa par stundu: 4 Eur

Apraksts

Ģimenes apraksts:
Esam vienkārša un jauka ģimene, bez kaitīgiem ieradumiem. Meklējam aukli meitiņai 2,5 gadi. Mājās ir kaķis, kas ir meitiņas labākais draugs.

Aukles pienākumi (tipiskas dienas apraksts):
Pabarot, apmīļot un būt meitiņas labākajam draugam. Izzināt kopā pasauli, dziedāt, dejot, spēlēties. Samīļot kad uznāk bēdiņa!

Piedāvājums auklei:
Samaksa par nostrādāto darbu tiks izmaksāta vienmēr laikus. Aukli sagaidīsim ar smaidu uz lūpām, vienmēr pacienāsim ar siltu tēju, kafiju un kādu našķīti. Auklīte mums nepieciešama ilgtermiņā.

Mājas apraksts:
Dzīvojam 3 istabu dzīvoklī, meitiņai ir iekārtota sava istaba. Blakus mājai Biķernieku mežs ar labiem pastaigu celiņiem. Mājas pagalmā smilšu kaste. 5 min attālumā bērnu laukumiņš, 15 min attālumā lielais rotaļu laukums. Ja aukle brauc ar savu auto, gar ielas malu vienmēr būs kur nolikt auto.

Komentāri:
Auklītei jābūt bez kaitīgiem ieradumiem un tādai, kas mīl bērnus. Kas mācēs nomierināt un samīļot mazo cilvēciņu, kamēr mamma un tētis nav blakus. Auklīti kurai telefons būs nolikts otrajā plānā un visa uzmanība tiks veltīta mūsu meitiņai. Vēlams auklīte ar pašvaldības līdzfinansējumu un pirmās palīdzības kursiem. Auklītei jābūt vakcinētai pret Covid.

Papildus informācija

Dzimtā valoda:
Vai ģimenē kāds smēķē?
Vai mājās ir mājdzīvnieki?
Vai auklei nepieciešams pirmās palīdzības sertifikāts?
Vai auklei nepieciešama autovadītāja apliecība?
Vai auklei būs jāgatavo ēst?
Vai auklei būs jāuzkopj māja?

Kontakti

Kontakti redzami tikai VIP lietotājiem!

Pēdējo reizi manīts: 2022-01-25
Status: Paldies, esmu atradis/-usi aukli.